Isu Semasa

Demi Kepuasan Nafsu, Anak-Anak Melayu Cipta Akaun Dark Side (DS) Di Twitter!

Ketinggalan betul aku bab Twitter ni. Terbaca satu perkongsian tentang bangsa DS di Twitter.

Mulanya aku dok pikir, DS ni pebenda siak? Dropship ke?

Setelah lama menggali, akhirnya aku jumpa jawapan. Rupanya DS ni merujuk kepada Dark Side. Ramai anak-anak remaja di sekolah menengah, penuntut IPTA/IPTS dan anak-anak gadis Melayu ni bangsa DS.

Biasanya mereka buat satu face acc dan paparkan sisi gelap mereka. Biasanya berkenaan dengan seksual.

Jual gambar bogel. Video call lucah dan mengghairahkkan, teks lucah, bahkan ramai juga check in dan ada yang berakhir di ranjang.

Ada yang tak jual tubuh, tapi suka sama suka. Kenal sejam kat Twitter, terus ajak check in hotel. Esoknya ulang lagi dengan orang lain pula. Mereka tak nak ada komitmen hubungan bf/gf. Hubungan suami isteri jauh sekali.

Mereka hanya nakkan kepuasan. Kau puas, aku puas, so kita fine. Gilerrr lah.

Seramnya dak-dak Twitter zaman sekarang. Ada isteri orang pun jadi DS juga. Contact balik Ex untuk berasmara dan, buat video lucah dan sebagainya.

Aku macam whattt?

Sampai tahap ni dah ke teruk generasi kita? Dah macam tak ada agama. Dan macam kat Amerika. Open sungguh cakap bab seks, bahkan remaja baru usia 13-14 tahun pun galak nak jadi DS. Mereka banggan tunjukkan dark side mereka. Bangga bertukar pasangan, amal seks bebas dan songsang.

Entah macamana nak bendung gejala ini. Semoga ada cara dapat bendung gejala DS ini dari terus berleluasa.
Apa nasib anak bangsa dan generasi kita bila benda ni berterusan?

Kredit: Cikgu Fadli Salleh

MISI CAPAI 100,000 LIKE SEBELUM 31 DISEMBER 2022

Anda memiliki tulisan mengenai Melayu yang ingin dikongsikan? Hantar di sini.

Jangan lupa follow kami di Twitter, Instagram, YouTube & Tiktok Demi Malaiu. Sertai Telegram kami DI SINI untuk kandungan yang menarik dan membangkitkan jati diri bangsa!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button